04.01.2021

Asiakasraportointimme on siirtynyt digiaikaan – nyt saat tiedot palveluista ja jätemääristä ajantasaisena!

Encore Aluepalvelut tekee parhaansa, jotta asiakkaat olisivat aina ajan tasalla ostamistaan palveluista ja ratkaisuista. Olemme raportoineet asiakkaillemme siitä, mitkä ovat heidän kuukausittaiset jätemääränsä sekä siihen liittyvät tarkemmat tiedot. Nyt olemme ottaneet askeleen eteenpäin ja parantaneet asiakaspalveluamme entisestään raportoinnin osalta. Olemme jo jonkin aikaa kehitelleet kattavaa ja meille sopivaa asiakasraportointijärjestelmää, jonka avulla asiakkaamme voivat katsoa omia tietojaan palveluiden sekä jätetietojen osalta silloin, kun se heille on tarpeen. Nyt työkalumme asiakasraportointiin on valmis ja asiakkaidemme käytettävissä.

Mitä Encore Aluepalveluiden asiakasraportointi pitää sisällään?

Asiakasraportointi tarjoaa kattavasti tietoa asiakkaillemme. Järjestelmästä selviää niin tyhjennysvälit kuin hyödyntämisasteet. Voit esimerkiksi tarkistaa, milloin viimeksi jäteastianne on tyhjennetty. Jätteiden painot sekä käytetyt eurot löytyvät myös järjestelmästä. ”Jokaisella jätelajilla on oma värinsä. Tiedot on esitetty asiakasraportointijärjestelmässä selkeästi pylväsdiagrammeilla. Analytiikkaa tutkiessaan ei tarvitse olla mikään asiantuntija, vaan kuka tahansa ymmärtää tämän raportoinnin päälle. Tarvittaessa tietysti opastamme asiakkaamme alkuun”, kertoo asiakaspäällikkö Kirsti Simonen Encore Aluepalveluista.

Asiakasraportointi on helppo ottaa käyttöön. Palvelua voi käyttää, missä vain ja milloin vain – kunhan käytössäsi on nettiyhteys sekä esimerkiksi mobiililaite tai tietokone. ”Tunnukset saa meidän asiakaspalvelustamme, ja sen jälkeen pääseekin jo kirjautumaan järjestelmään ja tutustumaan omiin tietoihinsa”, vinkkaa Simonen.

Ota asiakasraportointi käyttöösi jo tänään

Ajantasainen jätemäärän seuranta helpottaa asiakkaidemme arkea. Enää heidän ei tarvitse odotella valmista raporttia, vaan kaikki tarvittava tieto löytyy kirjautumisen takaa juuri silloin, kun sille on tarvetta. Tunnukset saa käyttöönsä Encore Aluepalveluiden asiakaspalvelusta:

-Asiakaspalvelu suomeksi 020 7341 990

Asiakaraportointiin pääset kirjautumaan täältä.