20.07.2022

Encore Aluepalvelut panostaa paikalliseen ja ketterään asiakaspalveluun

Encore Aluepalvelut panostaa nimensä mukaan alueelliseen palvelemiseen. Olemme siellä, missä asiakkaammekin toimivat ja tuomme paikallista asiantuntijuuttamme esiin monella tapaa. Yksi tärkeimmistä kulmakivistä tämän toteuttamiseen on asiakaspalvelumme, joka on perehtynyt niin Itä-Suomen kuin Pohjanmaan alueellisiin jäteasioihin. Näin takaamme sen, että asiakaspalvelu on mahdollisimman räätälöityä, nopeaa ja kaikin puolin kokonaisvaltaista kiertotalouden kumppanuutta.

Meillä ihmiset palvelevat ihmisiä ja olemme aina helposti tavoitettavissa puhelinsoiton, sähköpostin sekä verkkosivujen kautta – ilman ylimääräisiä välikäsiä tai vaihteita. Asiakaspalvelumme reagointikyky yhteydenottoihin on ensiluokkaista, sillä olemme jättäneet turhat välivaiheet pois kommunikoinnista. Meillä on asiantuntijoidemme ja asiakaspalvelijoidemme suorat yhteystiedot kaikkien saatavilla, sillä uskomme näin pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme riittävän korkealla tasolla. Läheiset yhteydet laajaan ja paikalliseen kumppaniverkostoomme auttavat luonnollisesti pitämään toimintamme ketteränä.

Asiakaspalveluneuvojamme Maarit Nevala ja Mari Kiviluoma omaavat vankan kokemuksen asiakaspalvelutyöstä ja ovat hyvin perehtyneitä jätealan viimeisimpiin käänteisiin ja säädöksiin. Oli kyse vaihtolavan tilaamisesta tai tyhjentämisestä, tietoturvapalveluista, jätteiden kierrätyksestä tai suuremmista jätehuollon kokonaisuuksista voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Myös paikalliset asiantuntijat ja myyjämme ovat vastaamassa teitä askarruttaviin kysymyksiin.

Aidosti paikallinen palvelumme on tavoitettavissa:

020 734 1990
asiakaspalvelu@encorealuepalvelut.fi

Muut yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät täältä:

Lisää aiheesta