09.04.2021

Kuljetus J. Niemeläinen Oy – Yhteistyötä asiakkaiden hyväksi

Encore Aluepalvelut hoitaa asiakkaidensa jätehuoltoa yhteistyössä luotettavien yhteistyökumppaniensa kanssa. Suonenjokilainen Jorma Niemeläinen on toiminut jätehuoltoalalla jo 25 vuotta, joista 20 vuotta meni paikallisen jätehuoltoyhtiön palveluksessa. Seitsemän vuotta sitten Niemeläinen perusti yrityksensä Kuljetus J. Niemeläinen Oy:n Encore Ympäristöpalveluiden tarpeeseen, ja tänä päivänä yritys työllistää seitsemän työntekijää. Alkuun työtehtävät koostuivat keräyspaperin ajosta kahdella autolla. Tänä päivänä palveluihin kuuluvat vaihtolavapalvelu sekä keräyspaperin ja tietoturvamateriaalin ajot.

Yhteistyö käyntiin Encore Aluepalveluiden laajenemisen myötä

Kun Encore Aluepalvelut laajensi toimintaansa Itä-Suomeen vuonna 2016, alkoi myös Kuljetus J. Niemeläinen Oy:n ja Encore Aluepalveluiden yhteinen tarina. Kuljetus J. Niemeläinen Oy huolehtii Encore Aluepalveluiden asiakkaiden siirtolavojen, keräyspaperin ja tietoturvapaperin kuljetuksista sekä pahvipaalainten tyhjennyksistä.


Yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta alusta lähtien. Ja miksipä ei olisi, sillä Encore Aluepalveluiden yhteyshenkilöt ovat tuttuja jo vuosien takaa. ”Encore Aluepalveluilla ollaan alansa ammattilaisia. Me puhumme heidän kanssaan samaa kieltä. He ymmärtävät jätehuoltopuolta ja tietävät, miten asiat kannattaa tehdä”, toteaa Niemeläinen.

Työskentelyä yhteisen tavoitteen hyväksi

Encore Aluepalveluiden ja Kuljetus J. Niemeläinen Oy:n yhteistyössä molemmat osapuolet hyötyvät toisistaan. Yhteisiä asiakkaita on muutamia kymmeniä ja yhdessä tehdään paljon asioita, joista on asiakkaille apua jäteasioiden hoidossa. Luotettavan yhteistyökumppanin kanssa vuoropuhelu on vaivatonta, ja kehitysideoita heitellään puolin ja toisin.

Toiminnan kehittäminen onkin yksi toimivan yhteistyön kulmakivistä. Tavoitteena on paitsi pitää asiakkaat tyytyväisinä myös kehittää toimintaa vielä entistä paremmaksi. Avoin keskustelu on ollut myös Niemeläisen mieleen: ”Meillä toimii hyvin se, että omia ajatuksiaan saa esittää. Usein Encore Aluepalveluista kysytään myös minun mielipidettäni erilaisiin asioihin. Olen ollut niin kauan tällä alalla mukana, että jotain sellaista voi tulla mieleen, mitä he eivät olekaan huomanneet.”

Kuljetus J. Niemeläinen on Suonenjoella toimiva yritys, jonka palveluihin kuuluvat vaihtolavapalvelu sekä keräyspaperin ja tietoturvamateriaalin ajot. Lisäksi yrityksen kautta saa nosturipalveluita sekä vuokrattua jäte- ja pahvipuristimia. Keräyspaperin ajoissa yritys toimii Varkauden, Kuopion sekä Siilinjärven alueilla ja Encore ympäristöpalvelujen tietoturvamateriaalin kuljetusyrityksenä Pohjois-Savon alueella.