24.04.2022

Lavapalvelu ja jätteen käsittelypalvelu on kannattavaa tilata saman katon alta

Lavapalvelu, vaihtolavapalvelu, siirtolavapalvelu. Suositulla ja monikäyttöisellä palvelullamme on monta nimeä. Lavamme ovat asiakkaidemme käytettävissä mitä moninaisimpiin tarkoituksiin aina rakennus- sekä purkutyömaista korjausrakennuskohteisiin ja teollisuuden tarpeisiin. Kattava paikallisten kuljetusliikkeiden verkostomme takaa saumattoman palvelukokonaisuuden.

”Meillä on koko verkoston vankka kokemus ja asiantuntijuus takanamme, joten asiakkaamme voivat täysin luottaa siihen, että jätteet kerätään ja käsitellään aina oikeaoppisesti”, toteaa Encore Aluepalveluiden toimitusjohtaja Jarkko Moinio.

Lavapalvelumme on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta niin asiakkaiden kuin meidänkin olisi mahdollista reagoida nopeasti esiintyviin lavatarpeisiin. Ottamalla yhteyttä meihin me suunnittelemme ja hinnoittelemme palvelun, tilaamme sekä toimitamme lavat toiveidenne mukaan ja lopulta hoidamme tyhjennyksen sekä toimitamme säännösten mukaisen sähköisen siirtoasiakirjan ja jäteraportin.

Keskittäminen on kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä

Me Encore Aluepalveluilla tarjoamme myös kattavan jätteiden käsittelypalvelun. ”Tämä on erinomainen yhdistelmä lavapalvelun kanssa, sillä asiakkaan ei tarvitse olla yhteyksissä moneen alan toimijaan. Me hoidamme kaiken lavojen toimituksesta jätteiden käsittelyyn saakka eli laskukin tulee vain yhdestä paikkaa”, taustoittaa Encore Itä-Suomen asiakaspäällikkö Kirsti Simonen.

Toimipisteillemme on mahdollista toimittaa kaikkia jätelajeja metalleista asbestiin ja kyllästetystä puusta SER-jätteeseen. Tämä on luonnollisesti kustannustehokasta, kun kaikki jätteet pystytään toimittamaan ja käsittelemään samassa paikassa eikä kuljetuksia useaan eri paikkaan vaadita. ”Tämä on myös ympäristöystävällisin vaihtoehto, kun jätteiden keräyksestä syntyvä hiilijalanjälki pienenee huomattavasti”, täydentää Moinio. Materiaalit käsitellään meillä aina vastuullisesti ja kiertotalouden periaatteita noudattaen.

Löytyykö teidän yrityksestänne tarvetta kokonaisvaltaiselle lavapalvelulle? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin suunnittelemme ja hinnoittelemme teille sopivan kokonaisuuden! Voit myös laittaa tarjouspyynnön lomakkeemme kautta.