22.12.2022

Toimitusjohtajan katsaus: Pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin Stenaan yhdistymisen myötä

Johtava pohjoismainen kiertotalousosaaminen ja pitkän linjan suomalainen kierrätysasiantuntemus löytyvät jatkossa saman katon alta, kun Stena Recycling ja Encore Ympäristöpalvelut yhdistyvät. Vaiheittaisessa yhdistymisessä Encore Ympäristöpalveluiden tytäryhtiö Encore Aluepalvelut yhdistyy emoyhtiöönsä 1.4.2023. Yhteiseen toiminnalliseen organisaatioon siirryttiin jo joulukuun alussa.

Aluepalveluiden asiakkaiden palvelut jatkuvat samaan tapaan, vaikka yhtiössä muutoksia tapahtuukin. Tämä muutos on ehdottomasti etu myös Encore Aluepalveluiden asiakkaille. Yhdessä pystymme yhä monipuolisemmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin muun muassa metallin kierrätyspalvelun avulla. Tuomme paikalliseen käyttöön entistä isompia resursseja.

Toimimme valtakunnallisesti paikallisin silmin

Osana isompaa yritystä meillä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin myös kokonaisvaltaisemmin. Yhdistämällä kiertotalous- ja kierrätysosaamistamme pystymme auttamaan yrityksiä ja koko yhteiskuntaa yhä paremmin resurssienhallinnassa ja materiaalien kierrossa pitämisessä. Samalla pystymme toimimaan yhä vastuullisemmin ja vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin paremmin.

Encore Aluepalveluiden työntekijät ovat valmiina auttamaan paikallisia yrityksiä jatkossakin samalla tavalla kuin aikaisemmin, ja vaikka roolit osalla muuttuvat, niin meidät tavoittaa paikallisesta Stenan palveluyksiköstä. Itse aloitan uudessa tehtävässä Länsi-Suomen aluepäällikkönä vastaten niin Encoren kuin Stenan paikallisista liiketoiminnoista.

Meihin voi olla suoraan yhteydessä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää yhdistymiseen liittyen. Suosittelemmekin tässä vaiheessa jo ottamaan seurantaan Stena Recyclingin viestintäkanavat, joiden kautta pääset tutustumaan parhaiten yrityksen toimintaan ja ajankohtaisiin uutisiin.

Tutustu Stena Recyclingin
Verkkosivuihin
LinkedIniin
Facebookiin
YouTube-kanavaan

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mukavaa joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2023!

Jarkko Moinio
Länsi-Suomen aluepäällikkö, Encore Ympäristöpalvelut

Lisää aiheesta