Kierrätys- ja jätehuoltopalvelut yrityksille

Jäteastioiden tyhjennyspalvelu

Tarjoamme helppoa ja yksinkertaista jäteastioiden tyhjennyspalvelua asiakkaidemme eri jätejakeiden keräystarpeisiin. Meiltä voit tilata eri kokoisia jäteastioita esimerkiksi paperin, biojätteen tai pahvin keräykseen yrityksenne tiloihin. Hoidamme myös niiden tyhjennyksen joko jatkuvana palveluna tai tilauksesta.

Asiantuntijamme auttavat teitä valitsemaan sopivat yksittäiset jäteastiat tai suuremman kokonaisuuden.

Yksilöllinen kokonaisjätehuolto yrityksille

Toimintamme kustannustehokkuus on keräyskustannusten optimoinnin ansiota. Me vastaamme asiakkaidemme jätehuollon kokonaisvaltaisesta toiminnasta, ja yhdessä laajan alueellisen kumppaniverkostomme kanssa suunnittelemme kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivat jätejakeiden keräämis- ja kuljetuspalvelut. Tällä tavalla saadaan täysi hyöty jätehuoltopalveluista optimaalisin kustannuksin.

Yrityksessänne ei tarvitse huolehtia kuin jätteiden lajittelusta ­– me hoidamme niiden keräyksen ja oikeaoppisen kierrätyksen. Materiaalien sujuva lajittelu pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä, kun paperista, pahvista, metallista, lasista, muovista ja energia-, bio- sekä poltettavasta jätteestä saadaan uutta raaka-ainetta tai hyödynnettävää energiaa.

Vaarallisen jätteen keräys

Keräämme ja käsittelemme myös yrityksessänne syntyvän vaarallisen jätteen samalla vaivattomalla palvelulla kuin muutkin jätejakeet. Vaarallista jätettä ovat muun muassa paristot, lamput, akut, öljyt, maalit ja painepakkaukset, kuten aerosolipurkit. On tärkeää pitää varalliset jätteet erillään muista jätejakeista ja säilyttää ne mieluiten alkuperäisissä pakkauksissa ennen keräystä.

Keräyksen jälkeen toimitamme vaaralliset jätteet oikeaoppiseen käsittelyyn, jossa niistä tehdään vaarattomia. Ne raaka-aineet, jotka on mahdollista käyttää uudelleen, otetaan käsittelyn aikana talteen.

Jätehuollon seuranta tuo tehokkuutta sekä lisää kierrätystä

Käytössämme on raportointiohjelma, jonka avulla asiakkaamme saavat säännöllisesti tietoa syntyneen jätteen määrästä ja eri jätejakeiden volyymista. Raportoinnin avulla pystymme jatkuvasti optimoimaan ja kehittämään jätehuoltoanne.

Asiantuntijoidemme avulla toteutamme tarkkaan pohditun kokonaisuuden, jossa on otettu huomioon muun muassa jäteastioiden ja -puristimien oikea koko sekä sijoittelu. Tavoitteenamme on aina tehdä käyttäjän näkökulmasta helppokäyttöisin ratkaisu, joka kannustaa lajitteluun. Oikean sijoittelun ja mitoituksen avulla jätehuollon kustannukset ovat myös pienemmät, kun esimerkiksi turhia tyhjennyksiä ei tule. Näin myös hiilijalanjälki pienenee.