Tietoturvaa itäsuomalaisille yrityksille

Turvallinen ja dokumentoitu tuhoamisprosessi yritysten fyysisille materiaaleille. Encore Itä-Suomen tietoturvapalvelut täyttävät EU:n GDPR-asetuksen ja Suomen tietosuojalain vaatimukset.

Räätälöity ratkaisu vai helppo peruspalvelu?

Encore Itä-Suomi tarjoaa paikallisesti tietoturvapalvelua monenlaisiin tarpeisiin. Meidän kauttamme on mahdollista saada niin räätälöityä ja jatkuvaa kuin myös simppeliä, kertaluontoista tietoturvapalvelua. Pitkäaikaisissa asiakkuuksissa teemme aina alkukartoituksen, jonka perusteella pystymme tarjoamaan kunkin yrityksen tarpeisiin vastaavan kokonaisuuden.

Tietoturvapalvelussa käsiteltävät materiaalit:

­- luottamukselliset ja salassa pidettävät paperit, kuten arkistot, asiakirjat, sopimukset, laskut ja kaikki henkilötietoja sisältävät materiaalit

– sähkö- ja elektroniikkaromun eli SER:n, kuten käytöstä poistetut tietokoneet, läppärit, tulostimet serverit ja muut laitteet sekä sähköiset tallennusvälineet (cd:t, usb-muistit, varmennenauhat, dvd:t ja vastaavat)

– tuotekehitysaineistot, prototyypit, vanhat brändätyt materiaalit, myyntipakkaukset ja työvaatteet. 

Arkistontuhous

Jos suuresta määrästä vanhentunutta materiaalia halutaan päästä kerralla eroon, on kertaluontoinen arkistontuhous paikallaan. Toimitamme teille tarvittavan määrän turva-astioita tai -rullakoita ja hoidamme niiden noudon sovittuna ajankohtana.

Teemme arkistontuhouksia myös kokonaispalveluna, jolloin noudamme tuhottavat materiaalit suoraan arkistostanne, lajittelemme ne ja hoidamme kuljetuksen tuhousyksikköön.

Materiaalien tuhouksen dokumentointi

Tuhottavan materiaalin polku syntypaikalta tuhousyksikköön on täysin läpinäkyvä ja asiakkaidemme seurattavissa. Käytämme RFID-tekniikkaan perustuvia säiliöitä, joiden liikkeitä pystymme seuraamaan ja kirjaamaan jokaisessa tuhoamisprosessin vaiheessa. Dokumentoimme tuhottavan materiaalin sekä noutoajankohdan, ja saatavilla on aina myös tuhoamistodistus.

Encore Itä-Suomi takaa, että materiaalit hävitetään asianmukaisesti niille erikseen varatussa tilassa lukkojen takana. Ainoastaan erikseen nimetyt ja vaitiolositoumuksen tehneet työntekijämme pääsevät tuhoamistilaan.

Tuhotut materiaalit kierrätetään tai hyödynnetään kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.