Yritys

Encore Aluepalvelut Oy koostuu Itä-Suomen ja Pohjanmaan toimipisteistä. Itä-Suomessa tarjoamme ympäristö- ja kierrätyspalveluita Etelä- ja Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueen yrityksille.

Yrityksemme toiminta starttasi vuonna 2016, kun Encore Pohjanmaa perustettiin ja avattiin kolmen työntekijän kokoonpanolla. Vuoden 2019 toukokuussa toimintamme laajeni Itä-Suomeen, ja samalla yrityksemme nimi vaihtui Encore Aluepalveluiksi. Tänä päivänä palvelemme asiakaskuntaamme vahvalla markkinaosuudella kiertotalouden managerin roolissa molemmilla alueilla laajojen kumppaniverkostojemme ja kahdeksan kiertotalouden asiantuntijamme voimin.

Jäteala on ottanut suuria harppauksia toimintavuosiemme aikana, kun kaatopaikat ovat vaihtuneet vähitellen usean jätejakeen lajitteluun. Niin yritysten ja kuluttajien valveutuneisuus sekä uudistunut lainsäädäntö ovat vauhdittaneet alan kasvua ja jäteasioiden edistymistä yhä enemmän kiertotalouden periaatteiden mukaiseksi. Me Encore Aluepalveluissa olemme halunneet ottaa myös aktiivisen toimijan roolin muutoksen edistämiseksi, ja näin muovautuneet vuosien varrella vastaamaan asiakaskuntamme kehittyviä tarpeita. Asiantuntijuudellamme haluamme edistää asiakkaidemme ympäristövastuutoimintaa esimerkiksi kierrätysasteen nostamisessa, jätteen määrän vähentämisessä ja jätehuollon ympäristövaikutusten pienentämisessä.

Palvelemme asiakkaitamme Itä-Suomen alueella muun muassa kierrätys- ja jätehuoltopalveluiden, tietoturvapalveluiden sekä vaihtolavapalveluiden saralla. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisista ja eri kokoisista yrityksistä, jotka toimivat muun muassa teollisuuden ja kaupan aloilla.

Encore Alueapalveluiden omistajat

Olemme suomalainen yritys, jonka omistajia ovat valtakunnallisia kierrätys- ja jätehuoltopalveluja tarjoava Encore Ympäristöpalvelut Oy sekä kunnalliset jäteyhtiöt Lakeuden Etappi Oy ja Jätekukko Oy.

Encore Ympäristöpalveluiden verkkosivut